HOLDINGSTRUKTÚRA BIZALMI VAGYONKEZELÉSSEL

A vállalatcsoport irányításának leghatékonyabb eszköze egy holding létrehozása, melynek lényegében egyetlen tevékenysége van: a vállalatcsoportba tartozó vállalkozások részvényeinek, illetve üzletrészeinek tulajdonban tartása és a vállalatcsoport tagjainak tulajdonosi irányítása.

HITELBIZTOSÍTÉKI VAGYONKEZELÉS

Egy kölcsönügyletből vagy akár szavatosságvállalásból fakadó követelések biztosítására olykor elégtelenek, nem célszerűek vagy nem gazdaságosak a hagyományos megoldások, mint a zálogjog vagy az óvadék, így alternatív megoldásokat kell keresni.

M&A TRANZAKCIÓS VAGYONKEZELÉS

A bizalmi vagyonkezelés rugalmassága, ugyanakkor a beépített jogi biztosítékok erőssége sokoldalú felhasználást tesz lehetővé, mely kiterjed a vállalatfelvásárlási (M&A) ügyletekre is.

ÁLTALÁNOS VAGYONVÉDELEM, SPV LÉTREHOZÁSA

Nagyon sok vállalkozás tevékenysége múlik egy-egy vagyontárgy meglétén, ami lehet ingatlan, esetleg valamely fizikai eszköz, de leginkább szellemi tulajdon, know-how, szabadalom, vagy akár egy értékes védjegy, márkanév.

Jogi szolgáltatásaink

Ügyvédi ellenjegyzést igénylő jogi szolgáltatásainkat az APELSO LEGAL márkanév alatt működő Antall és Illés Ügyvédi Társulás végzi. A szolgáltatások megismeréséért kérjük keresse fel az ügyvédi iroda honlapját ezen a linken.