Kik vagyunk?

Az APELSO TRUST az első hazai family office szolgáltató és vagyonkezelő vállalatcsoport. A vállalatcsoport tagjaként az APELSO TRUST Zrt. a Magyar Nemzeti Bank által engedélyezett, független bizalmi vagyonkezelő vállalkozás, amelynek szolgáltatásai a vagyontervezés és -kezelés teljes spektrumát átfogják. MNB engedély száma: H-EN-III76/2018.

Munkatársaink a pénzügyi, jogi és stratégiaalkotási szakterületeken szerzett sokévtizedes tapasztalattal segítik vagyonos magánszemély ügyfeleink, illetve közép és nagyvállalatok vagyontervezését, -strukturálását és -kezelését.

 

Szolgáltatásaink magas színvonalát és megbízhatóságunkat referenciáink, szakértőink szakmai múltja, a tevékenységünket meghatározó jogszabályok és az üzletszerű bizalmi vagyonkezelésre szóló MNB engedélyünk biztosítja.

MIÉRT DOLGOZZON AZ APELSO TRUST-TAL?

  • Függetlenség és átláthatóság: A tulajdonosi szerkezet biztosítja a hosszú távú, beszállító-független megközelítést.
  • Elégedett ügyfelek: Évek óta ügyfeleink között tudhatunk több TOP100-as családi vállalattulajdonost.
  • Személyre szabott megoldások: Ügyfeleinknek rendszerint egyedi és innovatív megoldásokat dolgozunk ki komplex jogi és üzleti ismeretünknek köszönhetően.
  • Különleges szakismeret és nemzetközi kitekintés: Mélyrehatóan ismerjük a stabil hazai és külföldi vagyontervezési megoldásokat; részt vettünk és veszünk a bizalmi vagyonkezelés hazai szabályozásának kialakításában és formálásában.
  • Teljeskörű szolgáltatások: Ismerjük a magyar és európai lehetőségeket és szolgáltatókat, és független és objektív elemzéssel segítünk a legjobb megoldást kiválasztani.
  • Hosszútávú üzleti modell: Tevékenységünket évtizedekre szóló kölcsönös bizalomra alapozzuk, ezért vezetőink és az ügyfeleink érdekei mindig egybeesnek.
  • Stratégiai partnereink által kínált biztonság: Az általunk kezelt speciális vagyonelemek kezeléséhez bevonjuk elismert befektetéskezelési, tanácsadási szolgáltató partnereinket.

NYILVÁNOS TÁRSASÁGI DOKUMENTUMOK

Alapszabály

Alapszabály

Szervezeti és működési szabályzat

Szervezeti és működési szabályzat

Tulajdonosi szerkezet

Tulajdonosi szerkezet