Kik vagyunk?

Az APELSO TRUST az első hazai family office szolgáltató és vagyonkezelő vállalatcsoport. A vállalatcsoport tagjaként az APELSO TRUST Zrt. a Magyar Nemzeti Bank által engedélyezett, független bizalmi vagyonkezelő vállalkozás, amelynek szolgáltatásai a vagyontervezés és -kezelés teljes spektrumát átfogják. MNB engedély száma: H-EN-III76/2018.

Munkatársaink a pénzügyi, jogi és stratégiaalkotási szakterületeken szerzett sokévtizedes tapasztalattal segítik vagyonos magánszemély ügyfeleink, illetve közép és nagyvállalatok vagyontervezését, -strukturálását és -kezelését.

 

Szolgáltatásaink magas színvonalát és megbízhatóságunkat referenciáink, szakértőink szakmai múltja, a tevékenységünket meghatározó jogszabályok és az üzletszerű bizalmi vagyonkezelésre szóló MNB engedélyünk biztosítja.

MIÉRT DOLGOZZON AZ APELSO TRUST-TAL?

  • Függetlenség és átláthatóság: A tulajdonosi szerkezet biztosítja a hosszú távú, beszállító-független megközelítést.
  • Elégedett ügyfelek: Évek óta ügyfeleink között tudhatunk több TOP100-as családi vállalattulajdonost.
  • Személyre szabott megoldások: Ügyfeleinknek rendszerint egyedi és innovatív megoldásokat dolgozunk ki komplex jogi és üzleti ismeretünknek köszönhetően.
  • Különleges szakismeret és nemzetközi kitekintés: Mélyrehatóan ismerjük a stabil hazai és külföldi vagyontervezési megoldásokat; részt vettünk és veszünk a bizalmi vagyonkezelés hazai szabályozásának kialakításában és formálásában.
  • Teljeskörű szolgáltatások: Ismerjük a magyar és európai lehetőségeket és szolgáltatókat, és független és objektív elemzéssel segítünk a legjobb megoldást kiválasztani.
  • Hosszútávú üzleti modell: Tevékenységünket évtizedekre szóló kölcsönös bizalomra alapozzuk, ezért vezetőink és az ügyfeleink érdekei mindig egybeesnek.
  • Stratégiai partnereink által kínált biztonság: Az általunk kezelt speciális vagyonelemek kezeléséhez bevonjuk elismert befektetéskezelési, tanácsadási szolgáltató partnereinket.

NYILVÁNOS TÁRSASÁGI DOKUMENTUMOK

Alapszabály

Alapszabály

Szervezeti és működési szabályzat

Szervezeti és működési szabályzat

Éves beszámolók

Éves beszámolók

Tulajdonosi szerkezet

Tulajdonosi szerkezet