APELSO Trust & Family Offices | Rólunk
10
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Rólunk

Kik vagyunk?

Az APELSO TRUST Bizalmi Vagyonkezelő Zrt. a Magyar Nemzeti Bank által engedélyezett, független bizalmi vagyonkezelő vállalkozás.

Sok száz éve ismert és alkalmazott megoldás a „trust”, amelyet a 2014-ben hatályba lépett Polgári Törvénykönyv bizalmi vagyonkezelés néven ültetett át a magyar jogba. Magyarországon több tízezer család vagyonának megőrzésében játszhat kiemelkedő szerepet e jogintézmény, amely – többek között – lehetővé teszi az amerikai és nyugat-európai típusú „family office” szolgáltatások nyújtását.

 

Az APELSO TRUST Zrt. alapítóiként és munkatársaiként a vagyontervezésben, valamint az üzleti és jogi világban szerzett évtizedes tapasztalatunk mellett a bizalmi vagyonkezeléshez és a „family office” szolgáltatásokhoz szükséges speciális szaktudással is rendelkezünk. Működésünk magas színvonalát – szakértőink szakmai múltján és üzleti hírnevén kívül – a jogi és szakmai előírások következetes betartása és az MNB-engedélyünk is biztosítják.

Társasági ügyek

Alapszabály

Alapszabály

Szervezeti és működési szabályzat

Szervezeti és működési szabályzat

Éves beszámolók

Éves beszámolók

Tulajdonosi szerkezet

Tulajdonosi szerkezet